PSV-spits Zahavi ontbreekt vanwege gewapende overval, vrouw en kinderen bedreigd

PSV-spits Zahavi ontbreekt vanwege gewapende overval, vrouw en kinderen bedreigd

09-05-2021 17:30 Laatste update: 17:57
187

Eran Zahavi is vanwege trieste omstandigheden afwezig bij PSV. Een overval op het huis van Zahavi is de reden van zijn afwezigheid.

Volgens meerdere media zijn twee overvallers het huis van Zahavi binnengedrongen. Eén van hen deed zich voor als pakketbezorger en wist zo binnen te komen. Zijn vrouw en kinderen zijn daarbij bedreigd met vuurwapens. De vrouw van Zahavi zou ook zijn vastgebonden en mishandeld, al kan de politie daar niets over zeggen.

AT5 maakt melding van een overval op een woning in Buitenveldert, waar Zahavi woont. Maar de politie wil de identiteit van het slachtoffer niet prijsgeven. Buurtbewoners bevestigen echter aan Het Parool dat het om Zahavi gaat. De politie doet momenteel onderzoek naar de overval en wacht een eventuele aangifte af. Het is niet duidelijk hoe het gezin van Zahavi er nu aan toe is.

"Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen. De politie is nu aanwezig. Er zijn geen verdachten aangehouden. Mogelijk deed de verdachte zich voor als pakketbezorger", laat een woordvoerder van de politie weten aan De Telegraaf

Zahavi reisde zondag wel mee met de selectie van PSV voor het uitduel met Willem ll, maar is direct naar huis gegaan toen hij het nieuws hoorde. De politie kreeg rond 16.00 uur een melding van de overval.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie