Update: Manchester United komt met langverwacht Cavani-nieuws

Update: Manchester United komt met langverwacht Cavani-nieuws

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 18:10ma 10-05-2021 om 18:10

Verrassend nieuws uit Engeland: Edinson Cavani speelt ook komend seizoen bij Manchester United, meent Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferspecialist zijn El Matador en The Mancunians er zelfs al uit.

Manchester United heeft via de officiële kanalen nog niets losgelaten, maar Romano heeft zijn karakteristieke 'here we go' al van stal gehaald. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft de Uruguayaanse spits ervan overtuigd om bij te tekenen en Cavani heeft zijn aflopende verbintenis met één seizoen verlengd, klinkt het. Naar verwachting wordt het nieuws in de loop van de week officieel naar buiten gebracht.

Cavani vertrok afgelopen zomer na zeven jaar bij Paris Saint-Germain en streek vervolgens op Old Trafford neer. Lange tijd leek het erop dat zijn Premier League-avontuur beperkt zou blijven tot één jaar: zijn vader liet openlijk weten dat Cavani het niet naar zijn zin had in Engeland en het Argentijnse Boca Juniors had naar verluidt al een rugnummer gereserveerd. De goalgetter is de laatste weken echter op stoom gekomen en heeft inmiddels vijftien keer gescoord namens de kersverse Europa League-finalist.

Update: Het is officieel: Manchester United heeft het contract van Edinson Cavani verlengd, zo maakt de club bekend. De Uruguyaan ligt nu tot 2022 vast op Old Trafford. "Dat zoveel fans graag wilden dat ik bleef, heeft me geraakt. Ik zal alles geven om ze plezier te brengen. Vanaf het eerste moment dat ik hier was, voelde ik het vertrouwen van de manager. Daar wil ik hem voor bedanken", zegt Cavani op de clubsite. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws