Ajax laat VVV degraderen: 'Zelfs als ze doorwisselen, hebben ze veel kwaliteit'

Ajax laat VVV degraderen: 'Zelfs als ze doorwisselen, hebben ze veel kwaliteit'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 16:43do 13-05-2021 om 16:43

Het doek is gevallen voor ADO Den Haag en VVV-Venlo. Danny Post, aanvoerder van de Limburgse club, is sprakeloos nu degradatie een feit is.

"Het is niet te beschrijven", reageert Post voor de camera van ESPN. "Je weet wat het betekent voor de club en stad. Dit doet heel veel pijn." VVV was donderdagmiddag in de Johan Cruijff Arena niet opgewassen tegen Ajax (3-1). "Natuurlijk heb je geloof, maar je gaat naar de kampioen die heel veel kwaliteit heeft, zelfs als ze doorwisselen."

"De eerste helft kwamen we nog redelijk goed door. Het stond weliswaar 1-0, maar we zaten nog in de wedstrijd. Na de rode kaart voor Kenneth Taylor, denk je: beetje geloof erin boys, kom op. Dan krijg je gelijk die klap", doelt Post op de snelle 2-0 van Sébastien Haller."

Dat Willem II halverwege met 0-3 leidde bij ADO Den Haag, maakte de missie van VVV schier onmogelijk. "Als je dat in de rust hoort, krijg je wel zware benen", erkent Post. "Dat gevoel is niet te beschrijven. Maar het is niet vandaag misgegaan. In januari hadden we 22 punten en denk je: het moet wel heel gek lopen. Maar we hebben het laten liggen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws