Moeder Ronaldo maakt belofte vanaf balkon: 'Ik ga met hem praten'

Moeder Ronaldo maakt belofte vanaf balkon: 'Ik ga met hem praten'

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 08:19vr 14-05-2021 om 08:19

Laatste update: vrijdag 14 mei 2021 om 09:44vr 14-05-2021 om 09:44

Cristiano Ronaldo wordt in verband gebracht met een terugkeer bij Sporting Portugal en zijn moeder Maria Dolores dos Santos Aveiro doet daar nog een schepje bovenop. Zij gaat met haar zoon in conclaaf met als doel om hem terug te halen naar Sporting.

Ronaldo doorliep enkele jeugdelftallen bij Sporting, waarna hij in 2003 overstapte naar Manchester United. Het verhaal gaat dat Ronaldo het na drie seizoenen bij Juventus wel gezien heeft en Sporting wordt genoemd als mogelijke nieuwe club.

Ronaldo's moeder, een groot fan van Sporting, voedt de geruchten. "Ik ga met hem praten", zegt ze vanaf haar balkon, zo is te zien op beelden van Tvi24. "Volgend jaar zal hij in Alvalade spelen (stadion van Sporting, red.)." Dos Santos Aveiro zegt het ongetwijfeld met een knipoog, maar haar uitspraken zijn vanzelfsprekend groot nieuws. Sporting werd al genoemd en volgens Italiaanse media wordt de Portugese club als serieuze optie gezien.

Ronaldo heeft na dit seizoen nog een eenjarig contract bij Juventus. De kans is klein dat hij het uit gaat dienen, de aanvaller is naar verluidt ontevreden over de ontwikkeling van Juventus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws