AD komt met slecht Feyenoord-blessurenieuws: Linssen mogelijk langer afwezig

AD komt met slecht Feyenoord-blessurenieuws: Linssen mogelijk langer afwezig

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 20:28vr 14-05-2021 om 20:28

Feyenoord-aanvaller Bryan Linssen zal naar alle waarschijnlijkheid ook het laatste competitieduel van dit seizoen moeten missen. De dertigjarige kopspecialist heeft nog steeds last van zijn lies. Het is onbekend of het eerste play-offduel in gevaar komt voor Linssen.

Het Algemeen Dagblad maakt vrijdag melding over de vermoedelijke afwezigheid van Linssen tegen RKC Waalwijk. Linssen moest ook het duel met Heracles Almelo van donderdag al laten schieten. Tegen de RKC staat er echter niets meer op het spel voor Feyenoord: de Rotterdammers weten al dat ze moeten gaan aantreden in de play-offs.

Het AD laat in het midden of Linssen wel op schema ligt om de play-offs te kunnen halen. Voor Feyenoord staat er in de nacompetitie in ieder geval wél veel op het spel: het is voor de stadionclub de laatste kans om de voorrondes van de Conference League in te kunnen.

Donderdag speelde Feyenoord zonder Linssen nog gelijk bij Heracles, waardoor nummer vier Vitesse definitief uit zicht verdween. Trainer Dick Advocaat posteerde Nicolai Jörgensen toen in de punt van de aanval.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws