Transferrel na duel tussen vrouwen van Twente en Ajax: 'Bullshitverhaal'

Transferrel na duel tussen vrouwen van Twente en Ajax: 'Bullshitverhaal'

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 23:23vr 14-05-2021 om 23:23

Een kleine transferrel in de Nederlandse vrouwencompetitie. FC Twente-trainer Tommy Stroot gaf na de 1-0 overwinning van zijn ploeg op bezoek bij de vrouwen van Ajax aan dat de Amsterdammers geprobeerd hebben om Twente-speelsters over te halen volgend seizoen een transfer naar Ajax te maken. Dat wordt ontkend door Ajax-trainer Danny Schenkel.

Twente-coach Stroot is na het laatste fluitsignaal duidelijk. "Het is een verhaal van de laatste weken, ik wil het toch even noemen. Het is niet Ajax-waardig. Ze belden een aantal speelsters van ons op tussen de twee wedstrijden door, om ze over te halen voor volgend seizoen", geeft hij aan voor de camera van ESPN.

"Ons maakt dat niet zoveel uit, we waren al rond met de speelsters", vervolgt Stroot. "Ik noem geen namen, maar ik vind het Ajax-onwaardig dat ze dat tussen de wedstrijden door hebben gedaan. Het zegt veel over ze, ze zijn misschien toch niet zo tevreden met de individuele kwaliteiten die ze nu hebben. Maandag vertelde de eerste speelster dat, eigenlijk is het alleen maar leuk. Het zegt meer over Ajax dan over ons."

Ajax-trainer Danny Schenkel wil niets weten van het verhaal van Stroot. "Ik vind het jammer dat hij dat hier op de camera roept. We hebben netjes laten zien dat we helemaal niemand benaderd hebben. Het is een bullshitverhaal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws