'Mvogo waarschijnlijk langer PSV'er na keepersontwikkeling bij Leipzig'

'Mvogo waarschijnlijk langer PSV'er na keepersontwikkeling bij Leipzig'

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 17:48zo 16-05-2021 om 17:48

Laatste update: zondag 16 mei 2021 om 17:54zo 16-05-2021 om 17:54

Het lijkt steeds reëler te worden dat Yvon Mvogo ook volgend seizoen speler van PSV is. De 26-jarige doelman komt volgend seizoen in principe ook op huurbasis uit voor de Eindhovenaren, alleen heeft RB Leipzig de optie om Mvogo komende zomer vervroegd terug te halen. De kans is echter kleiner geworden dat de Duitsers dat gaan doen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondagmiddag. Péter Gulácsi, de eerste keeper van Leipzig, is komend seizoen ook nog speler van Die Roten Bullen. Dat maakt het minder waarschijnlijk dat de Duitsers Mvogo voortijdig terug zullen halen. PSV heeft ook de optie om Mvogo komende zomer terug te sturen naar Duistland. De nummer twee van de Eredivisie zal dat echter niet doen.

Als Mvogo komende zomer bij PSV blijft, dan zal hij met Joël Drommel de concurrentiestrijd onder de lat aan moeten gaan. Drommel komt komende zomer over van FC Twente, dat naar verluidt 3,5 miljoen euro voor de goalie ontvangt.

Mvogo was dit seizoen in de Eredivisie de eerste keus onder de lat bij PSV. In de KNVB Beker-wedstrijden moest hij zijn plekje in het doel wel afstaan aan Lars Unnerstall, die komende zomer juist naar Twente vertrekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws