Ajax-verhuur was 'onbespreekbaar': 'Was misschien wel beter om te doen'

Ajax-verhuur was 'onbespreekbaar': 'Was misschien wel beter om te doen'

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 19:56zo 16-05-2021 om 19:56

Jurgen Ekkelenkamp denkt dat het 'misschien wel beter was geweest' als hij dit seizoen op huurbasis was vertrokken bij Ajax. De Amsterdammers wilden de 21-jarige middenvelder dit seizoen beslist niet verhuren, terwijl er wel interesse was.

Onder meer FC Twente heeft serieuze interesse gehad om Ekkelenkamp op huurbasis over te nemen van Ajax. "Een verhuur was onbespreekbaar", wordt Ekkelenkamp geciteerd door De Telegraaf. "Dat was jammer, want de tweede seizoenshelft speelde ik een stuk minder vaak dan de eerste. Dan denk je toch dat een verhuur misschien wel beter was geweest."

Het is niet ondenkbaar dat Ekkelenkamp volgend seizoen alsnog verhuurd gaat worden door Ajax. "Alle opties blijven open", stelt de jeugdinternational, die in gesprek zal gaan met trainer Erik ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars.

De Telegraaf schrijft dat er ook gesproken zal worden over een mogelijke contractverlenging van Ekkelenkamp, wiens verbintenis tot medio 2022 doorloopt. De laatste keer dat Ajax en Ekkelenkamp spraken over een nieuw contract, was naar verluidt in oktober 2020. "Dat laatste is niet gek, omdat er geen haast was", stelt Ekkelenkamp. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws