Svensson weerlegt Feyenoord-geruchten: 'Heb dat gelezen, maar het klopt niet'

Svensson weerlegt Feyenoord-geruchten: 'Heb dat gelezen, maar het klopt niet'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 08:09ma 17-05-2021 om 08:09

Laatste update: maandag 17 mei 2021 om 09:49ma 17-05-2021 om 09:49

Jonas Svensson lijkt zijn laatste duel voor AZ te hebben gespeeld. De Noorse rechtsback heeft een aflopend contract en wil graag een nieuwe stap maken. Svensson sluit een langer verblijf in Alkmaar echter niet helemaal uit. 

Na afloop van het laatste competitieduel van AZ tegen Heracles vertelt Svensson dat hij het liefst naar 'het buitenland' wil. "Ik heb de ambitie om in een andere competitie te gaan spelen", laat de 22-voudig international optekenen door De Telegraaf.

Svensson maakte echter bewust geen haast met het vinden van een nieuwe club. "Om de focus op AZ en het slot van de competitie te houden", legt hij uit. "Kijk, ik ben 28 jaar. Het is een belangrijke beslissing voor mij. Ik weet nog niet wat ik ga doen. Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik transfervrij ben." Toch is het niet helemaal uitgesloten dat Svensson zijn contract verlengt en komend seizoen ook nog speler van AZ is. "We zijn nog steeds in gesprek, ik heb een goede relatie met Max Huiberts", stelt hij.

De afgelopen maanden is Svensson ook in verband gebracht met een overstap naar het Feyenoord van Arne Slot. "Dat heb ik ook gelezen, ja", reageert de rechtervleugelverdediger lachend. "Ook dat ik al een paar keer rond zou zijn geweest met Feyenoord. Maar dat klopt niet. Of dat een optie zou kunnen zijn? Ik sluit eigenlijk helemaal niets uit", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws