'Feyenoord pakt door op de transfermarkt en maakt definitief werk van Til'

'Feyenoord pakt door op de transfermarkt en maakt definitief werk van Til'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 23:49ma 17-05-2021 om 23:49

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 00:01di 18-05-2021 om 00:01

Guus Til wordt waarschijnlijk de eerste zomeraanwinst van Feyenoord. De aanvallende middenvelder zou gehuurd gaan worden van Spartak Moskou en kan in De Kuip weer met Arne Slot samenwerken.

Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt zegt dat de Stadionclub er 'definitief werk' van maakt en dat de transfer rond zal komen. De middenvelder, die bij AZ zijn doorbraak in de Eredivisie beleefde en daar een transfer naar Rusland verdiende, voetbalde in Alkmaar al onder Slot toen die assistent was van hoofdtrainer John van den Brom.

Spartak zou volgens Russische bronnen al akkoord zijn met Feyenoord over een tijdelijke overgang van Til. De Rotterdammers nemen naar verluidt het volledige salaris van de 23-jarige middenvelder over, maar betalen hem wel minder dan in zijn Russische contract staat. Daarnaast is het wel de bedoeling dat die verbintenis wordt verlengd, omdat Spartak hoopt nog iets aan Til te verdienen. Ze betaalden in de zomer van 2019 bijna twintig miljoen euro voor hem.  

Afgelopen seizoen werd de in Zambia geboren middenvelder verhuurd aan Freiburg, waar hij in elf officiële wedstrijden tot vier doelpunten kwam. Zijn eerste seizoen in Moskou was ook geen onverdeeld succes, want hij speelde maar tien duels als basisspeler en scoorde twee keer.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws