Jeugdopleiding AZ krijgt per direct versterking van twee ex-internationals

Jeugdopleiding AZ krijgt per direct versterking van twee ex-internationals

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 11:43di 18-05-2021 om 11:43

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 12:37di 18-05-2021 om 12:37

35-voudig international Khalid Boulahrouz gaat aan de slag als assistent-trainer bij AZ O18. Ook de recent gestopte Ron Vlaar krijgt bij de Alkmaarders de kans om als jeugdtrainer aan de slag te gaan.

Boulahrouz loopt al sinds april mee bij meerdere jeugdteams van AZ om zo te ontdekken of het trainersvak iets voor hem is. Deze vrijwillige stage leidt tot zijn eerste officiële baan als assistent-trainer van AZ O18, meldt AZ via de clubsite. Boulahrouz begint september met de trainercursus. AZ is voor Boulahrouz geen onbekende club. De voormalig voorstopper speelde namelijk in de jeugd van de Alkmaarders.

Ook de recent gestopte Vlaar gaat bij AZ aan de slag in de jeugdafdeling. De 35-jarige ex-verdediger besloot in februari van dit jaar de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen na aanhoudend blessureleed. Vlaar gaat stage lopen bij een jeugdteam van de Alkmaarders. Welk team dat precies gaat worden is nog niet bekend. Eerder strikte AZ ook Maarten Martens al. De Belg neemt Jong AZ onder zijn hoede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws