Go Ahead Eagles-aanvoerder 'houdt de eer aan zichzelf' en vertrekt

Go Ahead Eagles-aanvoerder 'houdt de eer aan zichzelf' en vertrekt

Gepubliceerd: woensdag 19 mei 2021 om 20:55wo 19-05-2021 om 20:55

Go Ahead Eagles neemt na drie seizoenen afscheid van aanvoerder Jeroen Veldmate. De verdediger ziet geen toekomst voor zichzelf bij de club.

Veldmate heeft bij Go Ahead aangegeven niet verder te willen. "Ik heb voor mezelf alles op een rijtje gezet en kwam tot de conclusie dat het me beter lijkt mijn carrière elders voort te zetten", zegt Veldmate op de clubsite.

"Ik proefde de afgelopen maanden in de gesprekken zijn gevoerd te veel twijfel bij de club en dat is voor mij geen goede basis om verder te gaan. Dat neemt niet weg dat ik terugkijk op drie fijne jaren bij Go Ahead Eagles, met drie zeer memorabele ontknopingen. Waarvan de laatste natuurlijk de allermooiste."

Technisch manager Paul Bosvelt betreurt het vertrek van Veldmate. "We waren nog graag met Jeroen in gesprek gegaan, maar ik snap zijn beweegredenen voor dit besluit. In de gesprekken bleek dat we niet op één lijn zaten over bepaalde dingen. De twijfel was er in de staf en dus ook leiding en dat was voor ons geen basis om te verlengen."

"Dit hebben we destijds ook eerlijk richting Jeroen uitgesproken. Jeroen houdt nu de eer aan zichzelf en dat respecteren wij vanzelfsprekend. Hij is de afgelopen jaren een steunpilaar en uithangbord voor onze club geweest en we wensen hem alle goeds toe in de toekomst. We hopen komend seizoen op een gepaste manier in een vol stadion afscheid van hem te kunnen nemen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws