Krankzinnig verhaal: River Plate wint met geblesseerde middenvelder op doel

Krankzinnig verhaal: River Plate wint met geblesseerde middenvelder op doel

20-05-2021 08:35 Laatste update: 08:48
20

River Plate heeft woensdag een homerun geslagen in de groepsfase van de Copa Libertadores. De topclub uit Argentinië won met 2-1 van hekkensluiter Santa Fe. Detail: door een corona-uitbraak had River Plate amper spelers en moest een middenvelder het doel verdedigen.

River Plate had geen keepers beschikbaar en ook zat er helemaal niemand op de bank. Middenvelder Enzo Pérez stond in het doel en werd uiteindelijk uitgeroepen tot Man of the Match. Pérez was overigens geblesseerd, maar besloot toch te keepen. Hij kon waarschijnlijk ook niet anders.

River Plate kwam al snel op voorsprong door Fabrizio Angileri en Julían Álvarez. In de slotfase kreeg de ploeg het toch weer moeilijk toen Kelvin Osorio de stand terugbracht naar 2-1. Maar Pérez wist in de slotfase zijn doel schoon te houden en ontpopte zich tot held van River Plate. Hij kreeg na afloop felicitaties van ploeggenoten en trainers.

River Plate speelt volgende week woensdag de laatste groepswedstrijd tegen Fluminense. De verwachting is dat er dan meer spelers beschikbaar zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie