Club Brugge neemt Lang niet op in wedstrijdselectie voor seizoensafsluiter

Club Brugge neemt Lang niet op in wedstrijdselectie voor seizoensafsluiter

22-05-2021 21:28
65

Noa Lang maakt geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie van Club Brugge voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in België. Volgens de lezing van de landskampioen is Lang 'licht geblesseerd', maar er lijken andere zaken te spelen.

De vleugelaanvaller raakte in opspraak toen hij na afloop van de kampioenswedstrijd van afgelopen donderdag tegen Anderlecht (3-3) een supporterslied zong. Het 'liever dood dan Sporting-Jood' viel echter helemaal niet goed in België: diverse politici spraken hun afschuw uit en de Belgische bond overweegt een onderzoek.

Wedden

Meer odds

Mede door deze perikelen maakt Lang geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie voor het treffen met het KRC Genk van trainer John van den Brom, hoewel de club het op 'een lichte blessure' houdt. Stefano Denswil, Ruud Vormer, Bas Dost en Tahith Chong staan wel op de lijst van succestrainer Philippe Clement.

Club staat nu drie punten voor op Genk, dat zondag dus wel op gelijke hoogte kan komen. Bij een gelijke stand in de kampioensronde telt in België echter de eindrangschikking van de reguliere competitie boven onderling resultaat of doelsaldo. Brugge won de reguliere competitie.