'Nieuws uit Griekenland: AZ gaat 3 miljoen uittrekken voor Pavlidis (Willem II)'

'Nieuws uit Griekenland: AZ gaat 3 miljoen uittrekken voor Pavlidis (Willem II)'

24-05-2021 13:58
171

Het Griekse medium Sport24 heeft opvallend nieuws over Vangelis Pavlidis gedeeld. De 22-jarige spits van Willem II is naar verluidt hard op weg naar AZ.

Pavlidis speelt sinds begin 2019 in Tilburg en staat nog één jaar onder contract. Willem II is bereid om hem te verkopen en volgens Sport24 gaat dat ook gebeuren. AZ heeft de beste papieren en zou bovendien drie miljoen euro over hebben voor Pavlidis. Wat dit voor gevolgen zou hebben voor de toekomst van Myron Boadu, moet nog blijken: saillant genoeg worden Pavlidis én Boadu vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Mino Raiola.

Dit seizoen was de twaalfvoudig Grieks international goed voor veertien goals en vijf assists in de Eredivisie en de Europa League-voorrondes. Zijn mooiste bewaarde hij voor de laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard: Pavlidis legde met een schitterende solo de basis voor een 2-1 overwinning, waarmee Willem II zich van handhaving verzekerde. Trainer Zeljko Petrovic liet zich toen al ontvallen dat zijn spits binnenkort 'naar de top' zal gaan.