'PSV wil stunten op transfermarkt en hoopt op terugkeer van Luuk de Jong'

'PSV wil stunten op transfermarkt en hoopt op terugkeer van Luuk de Jong'

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2021 om 22:10di 25-05-2021 om 22:10

Laatste update: dinsdag 25 mei 2021 om 23:22di 25-05-2021 om 23:22

Groot nieuws uit Eindhoven: PSV zet in op een terugkeer van Luuk de Jong. De Eindhovenaren hebben door de aanstaande kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro grote ambities op de transfermarkt komende zomer. Het terughalen van De Jong is daar onderdeel van.

Dat melden De Telegraaf en Voetbal International. PSV houdt de situatie van De Jong momenteel 'nauwlettend' in de gaten. Sevilla wil spits Sardar Azmoun namelijk losweken bij Zenit St. Petersburg, wat voor mogelijkheden kan zorgen.

PSV wil op een later moment in de transferwindow 'alles in het werk stellen' om De Jong naar Eindhoven terug te halen. De nummer twee van de Eredivisie zal kijken wat het perspectief van de voormalige captain dan is.

Momenteel is het uitzicht op speelminuten niet erg groot voor De Jong bij Sevilla. De Nederlander verloor afgelopen seizoen de concurrentiestrijd van Youssef En-Nesyri, waardoor hij vaker op de bank moest zitten dan hem lief is. Een komst van Azmoun kan het perspectief voor De Jong nog slechter maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws