Tegenstrijdige berichten over mogelijke overstap van Willems naar PSV

Tegenstrijdige berichten over mogelijke overstap van Willems naar PSV

25-05-2021 23:44
109

Volgens De Telegraaf heeft Jetro Willems zich aangeboden bij PSV. Eerder deze week werd bekend dat de linksback komende zomer transfervrij vertrekt bij Eintracht Frankfurt. Willems laat aan het Eindhovens Dagblad echter weten dat hij nog met niemand van PSV heeft gesproken.

De Telegraaf beweert dat Willems 'dolgraag' terug wil naar PSV. Het ED spreekt dat dus tegen. De 22-voudig Oranje-international heeft echter wel veel andere aanbiedingen op zak. Het is alleen niet bekend welke exacte clubs concreet zijn voor Willems.

Maandag werd wereldkundig dat de 27-jarige verdediger gaat vertrekken bij Frankfurt. Nadat dat nieuws naar buiten was gekomen, stelde Willems op social media dat hij zelf heeft gekozen voor een transfervrij vertrek bij de nummer vijf van de Bundesliga.

PSV is momenteel al bezig met het aantrekken van de transfervrije Philipp Mwene, die ook als linksback het gros van zijn wedstrijden speelt. De Eindhovenaren investeerden vorig seizoen al in die positie, door Duits international Philipp Max te halen.