De Telegraaf: Ajax staat open voor vertrek van zeven spelers

De Telegraaf: Ajax staat open voor vertrek van zeven spelers

28-05-2021 08:15
189

De kans bestaat dat Ajax aankomende zomer afscheid neemt van een groot aantal spelers. De club staat in ieder geval open voor het vertrek van zeven spelers.

Dat schrijft De Telegraaf in een vooruitblik op het komende seizoen. Het gaat volgens de krant om Andre Onana, Noussair Mazraoui, David Neres, Nicolas Tagliafico, Lassina Traoré, Kjell Scherpen en Zakaria Labyad.

Onana mag worden verkocht omdat hij een dopingschorsing van een jaar uitzit en zijn contract niet wil verlengen. Ook naar aanbiedingen voor Neres en Tagliafico zal worden geluisterd. Traoré voldoet niet als spits en Scherpen staat op het punt om verkocht te worden aan Brighton & Hove Albion. Ook voor Labyad is interesse.

De naam van Mazraoui is het meest opvallend. De Marokkaan brak in het seizoen 2018/2019 door als rechtsback en is een van de sterkhouders van Erik ten Hag. Devyne Rensch verving Mazraoui tijdens zijn blessure en is een waardige vervanger gebleken. Ten Hag kan ook nog beschikken over Sean Klaiber als rechtsback.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie