'Ajax-voetballer David Neres is gearresteerd in Brazilië'

'Ajax-voetballer David Neres is gearresteerd in Brazilië'

28-05-2021 09:45 Laatste update: 09:57
298

David Neres is gearresteerd in Brazilië. De aanvaller van Ajax werd betrapt tijdens een illegaal huisfeest en is naar het politiebureau gebracht. 

Dat melden Braziliaanse media. Op het feest waren meerdere personen aanwezig, waaronder Neres. Hij was daar samen met Arboleda, speler van São Paulo. Volgens de Braziliaanse krant UOL waren er zo'n 124 mensen aanwezig. De politie deed rond 02.00 uur 's nachts een inval en nam onder meer Neres mee. Door de coronasituatie in Brazilië zijn evenementen na 21.00 uur verboden. 

De politie leek eerst op een dichte nachtclub te stuiten, maar de aanwezigen gingen volgens Globoesporte via een andere deur naar binnen. De eigenaar van de nachtclub deelde snel mondkapjes uit toen hij door had dat er politie aanwezig was, maar toen was het al te laat. Vijftien van de 124 hadden geen mondkapje op. De eigenaar kan naar verluidt een flinke boete tegemoet zien.

'Ajax heeft de mogelijk arrestatie van Neres inmiddels vernomen via de media, maar heeft niks officieels gehoord', schrijft De Telegraaf.