De Bruyne sneert naar oude club Chelsea: 'Ze hadden me niet eens uitgenodigd'

De Bruyne sneert naar oude club Chelsea: 'Ze hadden me niet eens uitgenodigd'

29-05-2021 14:08
44

Kevin De Bruyne neemt het zaterdagavond in de Champions League-finale met Manchester City op tegen zijn ex-club Chelsea. In een interview met The Sun deelt KDB een steekje uit aan zijn voormalige werkgever.

Chelsea haalde De Bruyne op bij KRC Genk, maar een succes werd dat niet. De Rode Duivel speelde eerst nog een paar maanden op huurbasis bij de Belgen en vertrok pas na dat seizoen definitief naar Stamford Bridge. Chelsea haalde in datzelfde seizoen de finale van de Champions League, maar de de middenvelder was ondanks zijn contractondertekening bij The Blues niet welkom.

Didier Drogba bezorgde Chelsea uiteindelijk de Champions League-winst, maar De Bruyne heeft er niets van gezien. “Ik was daar niet. Ik denk zelfs dat ik niet eens was uitgenodigd. Ik herinner mij er niet veel van eerlijk gezegd. Soms bekijk ik Champions League-finales en soms niet, dat hangt af van de situatie. Ik kan mij die finale in ieder geval niet voor de geest halen."

De Bruyne vertrok na een teleurstellende periode bij Chelsea naar Wolfsburg en tekende anderhalf jaar later voor een monsterbedrag voor City. De afgelopen jaren is de Belg uitgegroeid één van de beste middenvelders ter wereld. Zaterdagavond kan hij de ultieme wraak nemen door de Londenaren in de finale van het miljardenbal te kloppen.