Totale leegloop in Venlo: veertien (!) selectiespelers keren niet terug in De Koel

Totale leegloop in Venlo: veertien (!) selectiespelers keren niet terug in De Koel

01-06-2021 17:23 Laatste update: 02-06-2021 10:24
59

De degradatie is er stevig ingehakt bij VVV-Venlo, dat dinsdagmiddag bekend maakt afscheid te nemen van maar liefst veertien (!) selectiespelers. De club uit Venlo eindigde op de zeventiende plaats in het afgelopen Eredivisieseizoen en komt daardoor volgend seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie.

Dat gaat de club doen zonder Thorsten Kirschbaum, Joshua John, Torino Hunte, Christian Kum, Arjan Swinkels, Jafar Arias, Lukas Schmitz, Steffen Schรคfer, Zinedine Machach, Leon Guwara, Christos Donis, Anastasios Donis, Meritan Shabani en Nezar Sโ€™rifi. Alle veertien selectiespelers keren na de zomerstop niet terug in De Koel. Dat meldt VVV dinsdagmiddag via de officiรซle kanalen.

Ook aanvoerder Danny Post vertrekt hoogstwaarschijnlijk op korte termijn bij VVV. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van het gepromoveerde NEC Nijmegen. Na de vele vertrekkende spelers heeft VVV-Venlo ook goed nieuws te melden. Tristan Dekker, wiens contract op 30 juni 2021 afloopt in Venlo, blijft hoogstwaarschijnlijk langer verbonden aan de club.