'Feyenoord rekent niet op langer Senesi-verblijf: Arnesen volop in onderhandeling'

'Feyenoord rekent niet op langer Senesi-verblijf: Arnesen volop in onderhandeling'

Gepubliceerd: dinsdag 8 juni 2021 om 20:54di 08-06-2021 om 20:54

Laatste update: dinsdag 8 juni 2021 om 21:39di 08-06-2021 om 21:39

Feyenoord gaat ervan uit dat Marcos Senesi gaat vertrekken uit Rotterdam. Technisch directeur Frank Arnesen onderhandelt volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt momenteel 'hard' met Napoli over een transfersom voor de Argentijnse stopper.

Eerder berichtte Feyenoord Transfermarkt al over interesse van Napoli en AC Milan in Senesi. Eerstgenoemde club is dus concreet geïnteresseerd in de 24-jarige linkspoot. Er wordt niet gemeld welke transfersom Feyenoord wil ontvangen en wat Napoli wil betalen voor Senesi.

De clubleiding van Feyenoord denkt dat het niet mogelijk is om Senesi komende zomer binnenboord te houden. De stopper heeft desondanks nog een contract tot dat tot medio 2023 loopt in Rotterdam.

Afgelopen seizoen was de verdediger een vaste kracht bij Feyenoord. Over alle competities kwam hij 41 duels in actie voor de stadionclub. Daarin was Senesi ook nog goed voor drie goals drie assists. Bij vrijwel alle wedstrijden waarin hij niet speelde, was hij wegens schorsingen of blessures niet beschikbaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Feyenoord meewerken aan een verkoop van Senesi?

Ja!
92%
Nee!
8%
(4252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws