Cyprioten publiceren brieven van PSV en Feyenoord aan 16-jarig talent

Cyprioten publiceren brieven van PSV en Feyenoord aan 16-jarig talent

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 14:28do 10-06-2021 om 14:28

PSV en Feyenoord hebben Konstantinos Evripidou uitgenodigd voor een stage. Het Cypriotische Kerkida publiceert donderdag de brieven van de Nederlandse topclubs aan AEK Larnaca, waar het zestienjarige talent actief is.

Volgens Kerkida is Evripidou inmiddels al in Nederland om zijn proefperiodes af te werken bij PSV en Feyenoord. De jonge middenvelder speelt in de jeugd van Larnaca en is tevens aanvoerder van Cyprus O16. 

PSV stuurde zijn brief al op 26 mei. Hoofd jeugdscouting Rini de Groot schrijft in de brief dat Evripidou wordt uitgenodigd om mee te trainen op De Herdgang en dat hij 'alle mensen binnen de jeugdopleiding' kan ontmoeten. De Eindhovenaren stelden een periode van 7 juni tot en met 13 juni voor. PSV kondigt daarnaast aan de vliegtickets en het verblijf van het talent te bekostigen.

Feyenoord laat weten alleen de reiskosten in Nederland te vergoeden, alsmede zijn verblijf en dat van een ouder of begeleider. De Rotterdammers nodigen hem uit voor een stage bij de O16, idealiter in september. Kerkida stelt dat die stage al deze zomer gaat plaatsvinden.

De brieven zijn hier te lezen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws