Lang 'is klaar voor stap naar Leeds': 'Logisch dat er een volgende stap komt'

12 juni om 12:28

Cyriel Dessers denkt dat Noa Lang klaar is voor een stap hogerop. De vleugelaanvaller maakte afgelopen seizoen indruk bij Club Brugge en kan zijn contract in België verlengen, maar Leeds United hoopt hem naar Engeland te halen.

"Hij is absoluut klaar voor de Premier League", begint Dessers tijdens de liveshow van Voetbal International. "Hij was fantastisch afgelopen seizoen. Dan is het logisch dat er een volgende stap komt. Ik zou hem graag in de Champions League zien met Club Brugge, maar hij heeft laten zien dat hij bij de beste voetballers van België behoort."

Het wordt lastig voor Lang in de Premier League, maar Dessers denkt dat de aanvaller sterk genoeg is om goed mee te komen in Engeland. "Hij is een sierlijke voetballer, maar hij werkt ook heel hard. Ik zat vaak op de bank, dus daar kon ik hem in de gaten houden", grapt Dessers. "Maar zoals hij werkt, ik wist niet dat hij dat in zich had. Hij heeft echt een stap gezet. De interesse komt niet uit het niets. Ik weet hoe Leeds te werk gaat."