Telstar 'stunt': Van Gaal maakt korte rentree als coach en gaat één duel leiden

Telstar 'stunt': Van Gaal maakt korte rentree als coach en gaat één duel leiden

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 20:34di 15-06-2021 om 20:34

Laatste update: dinsdag 15 juni 2021 om 20:54di 15-06-2021 om 20:54

Wat een nieuws uit Velsen-Zuid. Louis van Gaal keert volgend seizoen kort terug als trainer en gaat één wedstrijd van De Witte Leeuwen coachen. Dat maakt hij samen met de Keuken Kampioen Divisie-club bekend.

In een ludieke video maakt Van Gaal het nieuws officieel. Er is een speciale loterij opgezet om geld op te halen voor het goede doel. Mensen kunnen loten kopen en met een beetje geluk als assistent van Van Gaal op de bank zitten tijdens het Keuken Kampioen Divisie-duel. Om welke wedstrijd het gaat, is nog niet bekend.

Een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Durf te Dromen en Spieren voor Spieren. Naast een rol als assistent van Van Gaal vallen er ook voldoende andere prijzen te winnen. Een lot kost €2,63 en is te verkrijgen via www.louismoetwinnen.nl

In de video waarin Telstar en Van Gaal het nieuws bekend maken is de trainer op de voor hem zo typerende wijze te zien. "Wie wordt eigenlijk mijn assistent?", vraagt hij na het ondertekenen van zijn contract. Vlak daarvoor moest hij nog van de tribune gehaald worden om zijn handtekening te zetten. Prachtige beelden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws