'Velthuizen mag zich weer gaan bewijzen en gaat op proef bij promovendus'

'Velthuizen mag zich weer gaan bewijzen en gaat op proef bij promovendus'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 19:14do 17-06-2021 om 19:14

Piet Velthuizen gaat op proef bij Go Ahead Eagles. De promovendus is op zoek naar een nieuwe doelman en geeft de 34-jarige Nijmegenaar de kans om zich aan de technische staf te bewijzen.

Aankomende zondag zal de formatie uit Deventer de voorbereiding op het nieuwe seizoen starten en wordt de eerste training afgewerkt. Velthuizen zal daarbij aanwezig zijn, weet RTV Oost. De eenmalig Oranje-international hoopt een contract te verdienen op de Adelaarshorst.

Het afgelopen seizoen was Velthuizen nog onderdeel van een bijzondere rel. Fortuna Sittard had een keeper nodig en haalde de 34-jarige Nijmegenaar transfervrij op, tegen de zin van keeperstrainer Sieb Dijkstra in. Hij vond Velthuizen niet fit genoeg en het toeval wilde dat de keeper in de eerste wedstrijd voor zijn nieuwe werkgever al voor rust vervangen moest worden.

Uiteindelijk keepte hij aan het eind van het seizoen nog een wedstrijd en hield hij daarin in negentig minuten de nul. In het verleden stond Velthuizen ook onder de lat bij clubs als Vitesse, AZ en Hércules Alicante.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws