Breaking news

LIVE: Feyenoord heeft nog 45 minuten de tijd om complete blamage te voorkomen

Vitesse-spelers krijgen deadline voor overstap: 'Dan volgt geen transfer'

Vitesse-spelers krijgen deadline voor overstap: 'Dan volgt geen transfer'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 08:39za 19-06-2021 om 08:39

Technisch directeur Johannes Spors wil niet de gehele komende zomer meewerken aan transfers bij Vitesse. Spelers hebben een deadline voor het maken van een eventuele overstap, stelt de Duitser.

"Er ligt voor iedereen dus een deadline", vertelt Spors in een interview met De Gelderlander. "Als de transfer op een gegeven moment niet komt, gooien wij als Vitesse de deur dicht. Dan volgt er geen transfer. Wij willen de groepsfase van de Conference League bereiken. Te allen tijde gaat het belang van de club voor. De spelers weten dit."

"We gaan nu nergens voor liggen", gaat een duidelijke Spors verder. "Maar wij zetten als Vitesse wel de contouren van de nieuwe spelersgroep neer. De selectie zal veranderen. Voor 5 augustus staat het team. Daarvan ben ik overtuigd. Maar eind augustus zijn we pas compleet."

Onder meer Riechedly Bazoer en Oussama Tannane staan op de nominatie om te vertrekken uit Arhnem. Daardoor zal Vitesse ook wat ingaande transfers moeten realiseren. "We gaan niet halen om het halen, voor succes in Europa", legt Spors uit. "Er moet straks een kwalitatief goede selectie staan. De transferperiode duurt tot september. Ik verwacht dat de grote transfers nog wel een tijd duren. Dat is de markt op dit moment." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws