Contractnieuws uit Alkmaar: AZ verlengt verbintenissen van drie jeugdspelers

Contractnieuws uit Alkmaar: AZ verlengt verbintenissen van drie jeugdspelers

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 11:42za 19-06-2021 om 11:42

AZ heeft de contracten van drie jeugdspelers uit de opleiding met één seizoen verlengd. Ricuenio Kewal, Finn Stam en Robin Lathouwers liggen nu tot medio 2023 vast in Alkmaar.

Dat maakt AZ zaterdagochtend bekend via de officiële kanalen. De 21-jarige Lathouwers, de achttienjarige Stam en de negentienjarige Kewal maken aankomend seizoen allen deel uit van de selectie van Jong AZ. Lathouwers speelde afgelopen seizoen ook al een aantal wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens de beloften van AZ.

De drie jeugdspelers hebben allen een optie voor een extra jaar weten te bemachtigen in hun contract. Kewal, aanvaller van beroep, speelt als sinds 2015 in de jeugdopleiding van de Alkmaarders. De achttienjarige Stam heeft zich bij AZ om laten scholen van spits tot centrale verdediger en hoopt aankomend seizoen zijn debuut te gaan maken voor Jong AZ. De iets meer ervaren Lathouwers, die bij voorkeur rechtsachter speelt, hoopt via speelminuten bij Jong AZ een kans af te dwingen bij het eerste elftal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws