Update: Calhanoglu rondt gevoelige overstap van Milan naar Inter af

Update: Calhanoglu rondt gevoelige overstap van Milan naar Inter af

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 16:04ma 21-06-2021 om 16:04

Laatste update: dinsdag 22 juni 2021 om 19:16di 22-06-2021 om 19:16

De Turkse middenvelder Hakan Calhanoglu staat voor een pikante overstap in Italië. De spelmaker loopt uit zijn contract bij AC Milan en lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij stadsgenoot Internazionale.

Inter, de kampioen van het afgelopen Serie A-seizoen, wil de 27-jarige middenvelder graag toevoegen aan de selectie. Het contract van Calhanoglu loopt op 30 juni af bij AC Milan. Inter aast op de handtekening van de middenvelder en volgens Sky Sport Italia biedt de club in het zwart-blauw een hoger salaris dan zijn huidige werkgever.

Na de gebeurtenissen rondom Christian Eriksen is Inter op zoek naar een alternatief op die positie in de selectie. De Deense middenvelder zakte tijdens het EK-duel met Finland in elkaar en het is nog onzeker of hij terug zal keren op het voetbalveld. Verwacht wordt dat op zeer korte termijn bekend wordt waar Calhanoglu volgend seizoen zal gaan spelen. De Turks international heeft, na een dramatisch verlopen EK met zijn land, in ieder geval de tijd om zijn keuze te maken.

Update: Calhanoglu gaat inderdaad de pikante overstap van AC Milan naar Internazionale maken. De spelmaker bevestigt daags na de EK-uitschakeling van Turkije tegenover TNT Spor dat hij een akkoord heeft bereikt met de Nerazzurri en dat hij één dezer dagen naar Milaan af zal reizen. Daar ligt een driejarig contract klaar, met een optie voor nog een seizoen.

Update: Internazionale heeft de komst van Hakan Calhanoglu afgerond. De 27-jarige Turkse middenvelder komt transfervrij over van AC Milan, waar zijn contract afliep. Hij heeft bij de aartsrivaal voor drie jaar getekend, tot medio 2024.

Inter speelt met de komst van Calhanoglu onder meer in op de situatie van Christian Eriksen. De Deense middenvelder zakte tijdens het EK-duel met Finland in elkaar en het is nog onzeker of hij terug zal keren op het voetbalveld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws