Van Gangelen: 'Gekste interview ooit, dit heeft me zóveel gezeik opgeleverd'

Van Gangelen: 'Gekste interview ooit, dit heeft me zóveel gezeik opgeleverd'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 13:00ma 21-06-2021 om 13:00

Laatste update: maandag 21 juni 2021 om 13:27ma 21-06-2021 om 13:27

Het werd zeven jaar geleden in één klap een klassieker: het interview van Jan Joost van Gangelen met Graziano Pellè. De verslaggever en presentator van ESPN kreeg van de toenmalige Feyenoord-aanvoerder te horen dat hij een 'Ajax-gezicht' had.

"Dit is het gekste interview dat ik ooit heb gedaan", kijkt Van Gangelen terug in het NPO Radio 1-programma De Perstribune. "Hij had van mij alles mogen zeggen: lange darm, volleyballler, ga jij lekker basketballen... Maar dit heeft me zóveel gezeik opgeleverd."

Van Gangelen komt naar eigen zeggen uit een 'Feyenoord-Ajax-gezin'. "Mijn vader Rotterdammer, mijn moeder Amsterdammer. Ik had in De Kuip nooit problemen, er was nooit wat aan de hand. Maar sinds het interview kan ik daar gewoon niet eens meer mijn auto op de parkeerplaats zetten. Nog steeds, en dat is heel erg vervelend."

Achteraf had Van Gangelen met een open vraag moeten beginnen bij Pellè, erkent hij met terugwerkende kracht. "Feyenoord had verloren van Ajax, dat was zo'n beetje de kampioenswedstrijd. En nu zat in mijn vraag ook mijn eigen mening. Toen ontplofte hij gewoon."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws