Van Hanegem: 'Met een blauwe nagel speelt hij al niet, word je toch doodziek van?'

Van Hanegem: 'Met een blauwe nagel speelt hij al niet, word je toch doodziek van?'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 15:43di 22-06-2021 om 15:43

Willem van Hanegem vindt het een goede zaak dat Nicolai Jörgensen weggaat bij Feyenoord. De Deense spits kreeg van Arne Slot te horen dat hij voorlopig apart moet trainen en dat beviel De Kromme wel.

Jörgensen had aan Slot en Feyenoord te kennen gegeven dat hij wil vertrekken. Dat bewoog de trainer ertoe om de Deen voorlopig apart te laten trainen. "Als hij weg wil, dan moet je gaan", zegt Van Hanegem daarover tegen ESPN. "Anders sta je toch alleen maar in de weg. De trainer heeft dit goed gedaan, wegwezen."

De gewezen middenvelder is niet bepaald rouwig om het aanstaande vertrek van de spits. "Ik erger me al een paar jaar mateloos aan hem. Hij is altijd ziek, zwak of misselijk en als hij een blauwe nagel heeft kan hij niet spelen. Daar word je toch doodziek van? Hij heeft één geweldig seizoen gehad, maar daar heeft hij daarna alleen nog maar van geprofiteerd."

"Al die spelers speelden dat seizoen boven hun niveau", gaat De Kromme verder. "Dat maakt verder ook niks uit, maar Jörgensen heeft nergens zo veel goals gemaakt als hier. Dat vergeten ze daarna altijd maar. Het is een hele goede zaak dat hij weggaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws