Luis Fabiano schiet Brazilië langs Uruguay

22-11-2007 08:29

Na zeven minuten keek Brazilië al tegen een achterstand aan. Uruguay, met Ajacied Luis Suárez in de spits, kwam op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Sebastián Abreu. In de eerste helft waren de thuisspelende Brazilianen niet in staat iets te veranderen aan de stand, tot enkele minuten voor rust. Luis Fabiano scoorde de 1-1.

In de tweede helft mocht het thuispubliek uiteindelijk toch nog genieten van de tweede overwinning in deze kwalificatie. Sevilla-spits Luis Fabiano scoorde zijn tweede treffer. Door de goals van Luis Fabiano won Brazilië met 2-1 en heeft het nu acht punten uit vier duels. Het staat nu derde met evenveel punten als Colombia. Een plek die recht geeft op deelname aan het WK 2010 in Zuid-Afrika.