Almere City rondt toptransfer af: 'De stad trots maken met Eredivisie-promotie'

Almere City rondt toptransfer af: 'De stad trots maken met Eredivisie-promotie'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 09:32do 24-06-2021 om 09:32

Almere City heeft Ramon Leeuwin vastgelegd. De verdediger komt transfervrij over van AZ, zo heeft de club bekendgemaakt.

Leeuwin keert na vijftien jaar terug in Almere. Hij speelde in de jeugd bij FC Omniworld en SV Almere en kwam daarna bij FC Utrecht terecht. Daarna speelde Leeuwin voor AGOVV, ADO Den Haag, SC Cambuur, weer voor Utrecht, Odense BK en AZ.

Almere City is het volgende station voor Leeuwin, die voor één jaar tekent. "Almere is mijn stad en ik speel al langer met het idee om hier terug te keren. Almere City FC maakt een geweldige opmars en staat er goed op. Het lijkt mij geweldig om de stad trots te maken met een promotie naar de Eredivisie", zegt Leeuwin op de clubsite.

Technisch manager Teun Jacobs van Almere City noemt Leeuwin 'een fantastische verdediger die zich op alle niveaus bewezen heeft. "Onze selectie gaat veel profijt hebben van zijn karakter en leiderschap. Hij heeft hier zijn roots en barst van de ambitie om zijn stad naar het hoogste niveau van Nederland te brengen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws