Twente verlengt contract van captain: 'Al week eerder begonnen met voorbereiding'

Twente verlengt contract van captain: 'Al week eerder begonnen met voorbereiding'

25-06-2021 12:36
13

Wout Brama plakt er minimaal nog één jaar aan vast bij FC Twente. De 34-jarige captain van de club heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract.

Dat melden de Tukkers vrijdagmiddag. Het contract van Brama liep aanvankelijk over een paar dagen af, maar dat is door de verlenging dus niet meer het geval. De controleur reageert verheugd op het nieuws. "Ik kijk uit naar een nieuw seizoen bij de club, mooi dat de voorbereiding morgen weer begint", vertelt Brama. "De supporters zijn weer terug in het stadion en ik verheug me erop om er samen een mooi seizoen van te maken. Ik ben fit en wil komend seizoen belangrijk zijn voor de ploeg."

Technisch directeur Jan Streuer onderstreept de belangrijkheid van Brama bij Twente. "Wout is met zijn ervaring en voetballende kwaliteiten een belangrijke schakel in de selectie, daarom zijn we blij dat hij er komend seizoen weer bij is", stelt hij. "Hij is al een week eerder met zijn voorbereiding begonnen. Dat tekent zijn instelling en motivatie voor het nieuwe seizoen."  

Brama kwam afgelopen seizoen tot twintig competitieduels namens Twente. De routinier moest een aantal wedstrijden missen vanwege blessureleed. Brama was ook nog goed voor één goal en één assist.