'PSV-transfer van pechvogel Romero gaat voorlopig niet door'

'PSV-transfer van pechvogel Romero gaat voorlopig niet door'

02-07-2021 07:00
46

De transfer van Maximiliano Romero naar Udinese gaat voorlopig niet door. De Italiaanse club is niet tevreden over zijn fitheid en geeft voorlopig geen klap op de deal.

Dat melden meerdere Italiaanse media. Vooralsnog blijft Romero bij PSV, dat deze week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. Het is afwachten wat er later nog gaat gebeuren. Mogelijk wil Udinese een betere deal uit het vuur slepen, helemaal kansloos is het dus nog niet.

Tijdens de medische keuring van Romero kwam naar verluidt een aantal problemen aan het licht, vermoedelijk door zijn recente knieoperatie. Udinese wil de deal niet rondmaken en heeft een transfer voorlopig in de ijskast gezet. Zoals gezegd is het niet uitgesloten dat PSV en Udinese elkaar later alsnog vinden.

Voor Romero (22) breekt het moment van de waarheid aan. De spits kwam voor negen miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar heeft zich bij PSV nog niet laten zien. Het afgelopen seizoen stond bij hem vooral in het teken van revalidatie. Romero kwam vorig seizoen tot welgeteld één wedstrijd voor PSV.