FC Emmen bevestigt vertrek Kolar én 'werkvloertransfer' van Jansen

FC Emmen bevestigt vertrek Kolar én 'werkvloertransfer' van Jansen

Gepubliceerd: vrijdag 2 juli 2021 om 16:33vr 02-07-2021 om 16:33

FC Emmen heeft een uitgaande én een inkomende transfer wereldkundig gemaakt. Spits Marko Kolar heeft de Eredivisie-degradant definitief verlaten, terwijl Michel Jansen de gelederen op de werkvloer komt versterken.

De 26-jarige Kolar heeft twee Eredivisie-seizoenen namens FC Emmen achter de rug en was hierin goed voor vijf treffers en vier assists. Aangezien zijn contract afliep, was het al langer duidelijk dat de Kroaat niet meer terug zou keren aan De Oude Meerdijk. Nu heeft Emmen bevestigd dat Kolar definitief terugkeert naar Polen: de oud-spits van Wisla Kraków gaat bij Wisla Plock aan de slag.

Jansen is juist nieuw bij FC Emmen. De oud-trainer van FC Twente was sinds 2018 assistent-trainer en hoofd jeugdopleidingen bij sc Heerenveen, maar kan in Drenthe het beroep uitoefenen dat hij het liefst uitoefent. "Ik heb mijn ambitie om als technisch manager te werken nooit onder stoelen of banken gestoken", verklaart hij tegenover de clubkanalen. "Bij FC Emmen wil ik mijn kwaliteiten en ervaringen gebruiken om een topsportklimaat te creëren met een duidelijk en financieel verantwoord spelersbeleid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaan we FC Emmen snel weer terugzien in de Eredivisie?

Ja, binnen een jaar
39%
Ja, binnen drie jaar
33%
Nee
28%
(904 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws