Courtois in verlegenheid door reactie van zus op horrorblessure Spinazzola

Courtois in verlegenheid door reactie van zus op horrorblessure Spinazzola

04-07-2021 13:10 Laatste update: 13:30
71

Thibaut Courtois is na de EK-uitschakeling van België tegen Italië in verlegenheid gebracht door zijn zus. Zijn zus Valérie botvierde haar frustratie op Leonardo Spinazzola: de Italiaan zou tijdrekken, terwijl hij in feite zijn achillespees afscheurde.

Courtois sprak tijdens de kwartfinale in München schande van het gedrag van Spinazzola, die naar de grond ging na een sprintduel, minutenlang werd behandeld en in tranen van het veld werd gedragen. Allemaal toneelspel, dacht de zus van de Belgische doelman. 'Truken van de foor (Belgisch voor valsspelen, red.) noemen we dat', zette ze nota bene in een story op het Instagram-account van haar broer.

Kort na de wedstrijd bleek dat Spinazzola zijn achillespees heeft afgescheurd en minimaal zes maanden moet revalideren. Zijn imposante EK zit erop. Valérie Courtois biedt dan ook haar excuses aan. 'Zo verdrietig om te horen dat zijn EK op deze manier eindigt', laat de volleybalster van Stade Français weten. 'Ik verontschuldig mij voor mijn reactie en hoop dat hij goed kan herstellen.'