PEC Zwolle wijst bod op Paal af, linksback staat open voor transfer

PEC Zwolle wijst bod op Paal af, linksback staat open voor transfer

04-07-2021 17:19
32

Kenneth Paal staat open voor een transfer naar het Championship. Het Engelse Barnsley heeft interesse, maar moet wel eerst langs PEC Zwolle. De clubs zijn nog niet akkoord.

Paal rekent nergens op en richt zich volledig op een nieuw seizoen bij PEC. Maar dat Paal ambities heeft staat als een paal boven water. "Nee, ik ben gewoon met PEC bezig en probeer er gewoon zo nuchter mogelijk in te blijven staan. Dan zie ik wel of het echt concreet wordt", zegt hij tegen de Stentor.

Na drie seizoenen bij PEC lonkt wellicht een stap hogerop voor Paal, die bij een eventuele transfer een voorkeur heeft voor Engeland. "Ook dat heb ik altijd gezegd. Met mijn spel kom ik daar het meest tot mijn recht", zegt de back. Hij neemt het niveau van het Championship bijzonder serieus. "Dat is echt een mooie competitie. Ik zou dat graag willen ervaren."

Volgens de Britse tabloid The Daily Mail heeft Barnsley een bod van 750.000 euro neergelegd bij PEC voor Paal, maar de Zwolse clubleiding is daar niet mee akkoord gegaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie