Gazet van Antwerpen: AZ bereikt akkoord en gaat Druijf opnieuw verhuren

Gazet van Antwerpen: AZ bereikt akkoord en gaat Druijf opnieuw verhuren

04-07-2021 19:11
41

Ferdy Druijf gaat AZ opnieuw tijdelijk verlaten. Volgens de Gazet van Antwerpen gaat KV Mechelen de Keuken Kampioen Divisie-topscorer van 2018/2019 wederom huren van de Alkmaarders.

Druijf vertrok in januari al naar De Kakkers, die een koopoptie hadden bedongen. Deze werd niet gelicht, waardoor de spits in principe terug zou keren naar Alkmaar. De nummer drie van de Eredivisie en de nummer acht van het reguliere Jupiler Pro League-seizoen hebben in de tussentijd echter gesproken over een nieuwe huurdeal. Volgens de Gazet van Antwerpen is er een akkoord gesloten en zal de deal na het weekend wereldkundig gemaakt worden.

Hoewel hij nog tot 2024 vastligt, is het nog maar de vraag of Druijf ooit weer een wedstrijd namens AZ gaat spelen. De spits kwam in '18/'19 tot 28 competitiegoals namens Jong AZ en NEC, maar moest het in de Eredivisie doen met een rol als stand-in van Myron Boadu. Tijdens zijn verblijf Achter De Kazerne was hij goed voor zeven goals en vier assists in 23 officiële optredens namens KV Mechelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie