UEFA heeft nieuws voor Kamphuis en Lindhout: Europese aanstellingen voor tweetal

UEFA heeft nieuws voor Kamphuis en Lindhout: Europese aanstellingen voor tweetal

05-07-2021 14:55
12

Scheidsrechters Jochem Kamphuis en Allard Lindhout mogen Europees aan de bak. Eerstgenoemde mag het duel in de voorronde van de Champions League tussen CFR 1907 Cluj en FK Borac Banja Luka in goede banen leiden. Lindhout is de arbiter bij het treffen tussen FC Shkupi 1927 en Llapi in de Conference League-voorronde.

Assistenten Mario Diks en Rogier Honig zullen met Kamphuis meereizen naar Roemenië, zo klinkt het. Joey Kooij fungeert tijdens het voorronde Champions League-duel als vierde official. Lindhout zal in Noord-Macedonië worden bijgestaan door assistenten Charles Schaap en Rens Bluemink. Rob Dieperink is dan de vierde man.

Het duel dat onder leiding staat van Kamphuis, gaat tussen de kampioen van Roemenië en Bosnië. De ploeg die over twee duels wint stoot door naar de tweede voorronde van de Champions League.

Lindhout fluit de eerste ontmoeting tussen subtoppers in Noord-Macedonië en Kosovo. Het team dat over twee wedstrijden aan het langste eind trekt, gaat door naar de tweede voorronde van de Conference League. In die voorronde is Feyenoord ook actief.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie