Haller niet bang voor mogelijke Ajax-transfers: 'Zo gaat dat af en toe'

Haller niet bang voor mogelijke Ajax-transfers: 'Zo gaat dat af en toe'

10-07-2021 16:41
37

Sébastien Haller kijkt uit naar het nieuwe seizoen met Ajax. De Franse spits, die vorig seizoen vanwege een administratieve fout niet in actie mocht komen in de Europa League, kijkt uit naar het Champions League-voetbal van volgend seizoen.

"Ik hoop het", lacht Haller voor de camera van ESPN wanneer hem gevraagd wordt of hij volgend seizoen Champions League-voetbal gaat spelen. "Ik heb een tijd geen Champions League meer gespeeld dus ik kijk ernaar uit om weer op het veld te kunnen staan en om de hymne te horen."

De gebeurtenissen van vorig seizoen heeft Haller achter zich gelaten, zo geeft hij aan. "Ik focus me op wat er gaat gebeuren en dat is de Champions League. Ik vergelijk mezelf niet met andere jongens. Ik ben tevreden en focus me op de wedstrijden van Ajax. Dat is het belangrijkste, tactisch moet ik er ook klaar voor zijn om het seizoen te starten."

Haller is er niet bang voor dat er nog een aantal belangrijke Ajax-spelers gaan vertrekken de komende weken. "Nee, dat is het spelletje. Zo gaat het af en toe. Dan vertrekken er spelers en komen er nieuwe voor terug. Ik vertrouw op de staf."