'Ik wil de grens over, daarom ben ik niet ingegaan op Eredivisie-aanbiedingen'

'Ik wil de grens over, daarom ben ik niet ingegaan op Eredivisie-aanbiedingen'

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 12:30ma 12-07-2021 om 12:30

Laatste update: maandag 12 juli 2021 om 12:31ma 12-07-2021 om 12:31

De clubloze Warner Hahn heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. Deze maand is de doelman met Suriname actief op de Gold Cup en op het toernooi voor Midden-Amerikaanse landen hoopt hij een transfer te versieren.

Hahn voelt zich naar eigen zeggen 'helemaal top'. "Ik ben net 29 en voor een keeper is dat de sterkste periode in zijn carrière", laat hij weten aan De Telegraaf. "Eerder in mijn carrière heb ik wat pech gehad met blessures, maar dat ligt achter me."

Het laatste halfjaar stond de oud-keeper van FC Dordrecht, Feyenoord, PEC Zwolle, Excelsior en sc Heerenveen onder contract bij Anderlecht. "Als voetballer is het me goed bevallen in het buitenland en dat gold voor het hele gezin", zegt Hahn, die nu clubloos is. Hij heeft wel een idee waar zijn toekomst zou moeten liggen. "Het is in het buitenland zo goed bevallen, dat ik graag weer over de grens aan de slag ga. Dat is ook grotendeels de reden waarom ik nog niet op eerdere aanbiedingen uit bijvoorbeeld de Eredivisie ben ingegaan."

"Het is een bewezen feit dat middels eindtoernooien voetballers een transfer hebben afgedwongen en dat is ook mijn doel. Soms moet je een ingecalculeerd risico nemen om je doelen te bereiken. We staan voor alles open qua clubs. Maar eerst concentreer ik me volledig op de Gold Cup. Daar wil ik me zo goed mogelijk laten zien en Suriname goed vertegenwoordigen", besluit Hahn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws