FC Dordrecht verrast na achtklapper opnieuw en haalt De Graafschap-steunpilaar

FC Dordrecht verrast na achtklapper opnieuw en haalt De Graafschap-steunpilaar

12-07-2021 17:27
36

FC Dordrecht heeft de smaak te pakken. De hekkensluiter van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen presenteerde vrijdag acht spelers tegelijkertijd en heeft maandag weer een verrassende transfer afgerond: verdediger Toine van Huizen komt over van kampioenskandidaat De Graafschap.

De 31-jarige Noord-Hollander was transfervrij en heeft aan De Krommedijk voor twee seizoenen getekend. De Eerste Divisie is geen onbekend terrein voor Van Huizen, die sinds 2010 tot 226 wedstrijden is gekomen namens Telstar, Sparta en De Graafschap. Met De Superboeren greep hij twee keer op schlemielige wijze naast promotie: in zijn eerste seizoen werd de competitie voortijdig afgebroken en in mei ging het in beide kampioenswedstrijden, tegen Jong Ajax en Helmond Sport, mis.

Wedden

Meer odds

Van Huizen mag nu de namen van zijn nieuwe teamgenoten uit zijn hoofd gaan leren. Dordrecht presenteerde vrijdag de eerste acht versterkingen voor het nieuwe seizoen: Stijn Meijer, Ibrahim Cissokko, Emir Biberoglu, José Pascual 'Pascu' Alba Seva, Alessio Miceli, Tim Hölscher, Mauro Savastano en Ruggero Mannes gaan ook bij De Schapenkoppen aan de slag.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Dordrecht (@fcdordrechtnl)