Vlap en entourage zijn verrast door bericht in Belgische krant

Vlap en entourage zijn verrast door bericht in Belgische krant

15-07-2021 07:32
20

Van een vertrek van Michel Vlap bij Anderlecht is geen sprake. Zijn zaakwaarnemer Johan Hansma zegt in Belgische media dat de middenvelder voor zijn kans wil gaan bij de club, in tegenstelling tot wat kranten beweerden.

Het Nieuwsblad schreef eerder dat Vlap niet in de plannen van Anderlecht voorkwam. Hansma maakte bij Voetbal International duidelijk dat hij van niets weet en zegt dat nu opnieuw. "Michel en ik hebben een tijd geleden samengezeten met Peter Verbeke (technisch directeur Anderlecht, red.)", zegt Hansma tegen Het Laatste Nieuws. "Alle partijen waren het erover eens dat het verhaal van Michel bij Anderlecht nog niet geschreven is. Hij gaat vol voor deze kans."

Anderlecht heeft met Lior Refaelo wel nog een concurrent aangetrokken. "Bij een grote club als Anderlecht is concurrentie nodig om je écht te meten. Michel haalt uit die strijd net energie, hij trekt er zich aan op. Peter Verbeke en Vincent Kompany (trainer, red.) willen Anderlecht terugbrengen naar de Belgische top en daar heb je nu eenmaal meerdere goeie spelers voor nodig. Wie dat niet beseft, moet niet aan de uitdaging beginnen", zegt Hansma.

Vlap heeft bij Anderlecht nog een contract tot de zomer van 2024. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Arminia Bielefeld.