Update: ook AD meldt serieuze Feyenoord-interesse in stopper (29) van LASK

Update: ook AD meldt serieuze Feyenoord-interesse in stopper (29) van LASK

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 11:06za 17-07-2021 om 11:06

Laatste update: zaterdag 17 juli 2021 om 11:18za 17-07-2021 om 11:18

Oostenrijkse media berichten dat Feyenoord interesse heeft in Gernot Trauner. De 29-jarige verdediger van LASK Linz zou voor een 'zevencijferig bedrag' naar De Kuip kunnen vertrekken.

SPOX schrijft op basis van eigen bronnen dat Feyenoord zeer serieus is en Trauner al een contractvoorstel heeft voorgelegd. LASK heeft een bod van zeven cijfers binnengekregen om meteen toe te kunnen slaan als de verdediger graag over zou willen stappen. Het is echter nog niet duidelijk of de club uit Linz zijn sleutelspeler wil verkopen.

Trauner is namelijk een speler die nog tot medio 2024 onder contract staat, die vijf keer voor het nationale elftal van Oostenrijk speelde en al vier seizoenen de onbetwiste leider van de Linzer verdediging is. Een vertrek naar Feyenoord zou de eerste buitenlandse stap zijn van de stopper, die eerder ook voor SV Ried speelde.

Frank Arnesen, technisch directeur van de Stadionclub, is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe rechter centrale verdediger. Mario Vuskovic van Hajduk Split was ook in beeld, maar de 19-jarige Kroaat is vooralsnog te duur. SPOX weet dus nu te melden dat de interesse naar Oostenrijk is verlegd.

Update: ook het Algemeen Dagblad weet dat de interesse van Feyenoord in Trauner serieus is. De krant laat weten dat Feyenoord in onderhandeling is met LASK en dat de 29-jarige stopper zelf graag naar Rotterdam-Zuid zou willen komen. De speler zou ontdekt zijn door Bernard Schuiteman, een nieuwe scout.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws