'Dortmund heeft moeite met vraagprijs PSV, Malen krijgt langer vrijaf'

'Dortmund heeft moeite met vraagprijs PSV, Malen krijgt langer vrijaf'

18-07-2021 20:32
187

In navolging van BILD meldt ook het lokale Ruhr Nachrichten dat Borussia Dortmund een akkoord heeft bereikt met Donyell Malen. Overeenstemming bereiken met PSV is vooralsnog echter een lastig verhaal.

Dortmund wil Malen en Malen wil Dortmund, zoveel is wel duidelijk. Een persoonlijk akkoord is nooit het probleem geweest, een akkoord met PSV wel. Volgens Ruhr Nachrichten, dat dicht op het vuur zit bij Borussia Dortmund, vraagt PSV dertig miljoen euro voor Malen. Dat is een stuk meer dan Dortmund in gedachten heeft, zoals BILD al meldde.

Dortmund moet eerst dus nog langs PSV. Daarover gaan verschillende verhalen. Duitse media claimen dat PSV en Dortmund al in onderhandeling zijn, vanuit Nederland klinkt vooral dat PSV nog wacht op een eerste bod. Maar zeker lijkt wel dat de clubs al informatie met elkaar hebben uitgewisseld.

PSV - Galatasaray
PSV speelt aanstaande woensdag 21 juli de belangrijke voorronde Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray, maar zonder Malen. De aanvaller hoeft zich volgens De Telegraaf pas op 22 juli te melden. 'Dat heeft alles te maken met de toptransfers die in de lucht hangen, de belasting tijdens het afgelopen EK én het feit dat trainer Roger Schmidt zich met de huidige selectie volledig wil focussen op de clash met de Turken', schrijft de krant. Datzelfde geldt voor Denzel Dumfries.