Feyenoord komt fans tegemoet: 'Ze kunnen het verkeerde shirt gratis omruilen'

Feyenoord komt fans tegemoet: 'Ze kunnen het verkeerde shirt gratis omruilen'

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 19:30ma 19-07-2021 om 19:30

Feyenoord heeft supporters die een shirt met de naam van Steven Berghuis achterop hebben gekregen, de kans geboden om dat om te laten ruilen. 51 fans gaven na afloop van vorig seizoen aan dat ze de naam van de vleugelaanvaller graag op hun shirt wilden hebben.

Supporters van Feyenoord die afzagen van restitutie kregen een speciaal uitshirt toegezonden en mochten daar de naam van een speler naar keuze op laten zetten. 51 mensen wilden graag een tenue met de naam van Berghuis achterop, maar daar heeft de Stadionclub iets op bedacht. "We hebben ze een mail met een knipoog gestuurd", zegt woordvoerder Raymond Salomon tegen het Algemeen Dagblad.

Feyenoord komt die supporters tegemoet en heeft ook te kennen gegeven dat een paar fans die onlangs nog een shirt met de naam Berghuis bestelden, ook geholpen worden. "In die mail hebben we verteld dat er iets mis is gegaan en dat de verkeerde naam op hun shirt staat. Ze kunnen het shirt gratis omruilen. Anders zou het wel heel zuur zijn voor deze mensen die hebben afgezien van restititie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws