'Vrees Willem II ongegrond: aanvoerder Llonch fietst alweer door Oisterwijk'

'Vrees Willem II ongegrond: aanvoerder Llonch fietst alweer door Oisterwijk'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 08:36di 20-07-2021 om 08:36

Willem II is met de schrik vrijgekomen. De Tricolores vreesden even voor een zware blessure voor aanvoerder Pol Llonch, maar volgens het Brabants Dagblad valt de schade mee voor de 28-jarige Catalaan.

Llonch liep zaterdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Excelsior een blessure op. Trainer Fred Grim beaamde dat het er 'niet zo goed uitzag' en Willem II vreesde voor een lange afwezigheid. Volgens het Brabants Dagblad heeft Willem II echter goed nieuws uit de ziekenboeg gekregen: de enkel van Llonch is onderzocht en er is geen breuk geconstateerd.

De controlerende middenvelder kon zelfs alweer wat rondjes fietsen door Oisterwijk, waar Willem II een trainingskamp heeft belegd. Wanneer Llonch weer in actie kan komen, is nog even afwachten: hij heeft nog een 'aantal dagen nodig hebben om te herstellen', stelt het BD. Tijdens de eerste speelronde van het nieuwe Eredivisie-seizoen is hij sowieso niet van de partij. Llonch pakte in de laatste wedstrijd van vorig seizoen zijn vijfde gele kaart en moet de competitie-ouverture tegen Feyenoord missen vanwege een schorsing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws