Update: zaakwaarnemer Jörgensen bevestigt onderhandelingen met Turkse club

Update: zaakwaarnemer Jörgensen bevestigt onderhandelingen met Turkse club

20-07-2021 18:41 Laatste update: 18:35
Eredivisie 158 Reacties

Het huwelijk tussen Feyenoord en Nicolai Jörgensen zou wel eens snel ten einde kunnen komen. De spits lijkt op weg naar een Turkse club.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. Het gaat naar verluidt om Kasimpasa, een club uit Istanbul. Een akkoord ligt er nog niet, maar wordt wel snel verwacht. Daarmee is de kans groot dat een wens van Feyenoord in vervulling gaat. De club wil Jörgensen liever vandaag dan morgen van de loonlijst schrappen. Feyenoord rekent niet meer op hem.

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord Jörgensen wel gewoon ingeschreven voor de Conference League. Trainer Arne Slot houdt geen rekening meer met Jörgensen en laat hem apart trainen, maar heeft hem tegen FC Drita mogelijk toch nodig. Dat lijkt verband te houden met Alireza Jahanbakhsh, die nog niet speelgerechtigd is. 

Jörgensen wil graag vertrekken bij Feyenoord. De spits vindt dat hij na vijf jaar zijn beste tijd gehad heeft in Rotterdam. Hij werd één keer kampioen van de Eredivisie.

Update: Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Nicolai Jörgensen, heeft in gesprek met het Algemeen Dagblad bevestigd dat er gesprekken gevoerd worden met een niet nader genoemde Turkse club. De agent van de Deense Feyenoord-spits geeft echter aan dat deze Turkse club niet de enige optie is voor Jörgensen, die geen rol speelt in de plannen van de nieuwe trainer Arne Slot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s