LIVE: eindfase breekt aan voor armoedig Feyenoord met brilstand nog op het bord

LIVE: eindfase breekt aan voor armoedig Feyenoord met brilstand nog op het bord

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 19:00do 22-07-2021 om 19:00

Laatste update: donderdag 22 juli 2021 om 22:27do 22-07-2021 om 22:27

Feyenoord begint donderdag in de Kosovaarse hoofdstad Pristina aan zijn Europese campagne. Het duel met FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League begint om 21.00 uur. Het is onder meer de officiële vuurdoop van coach Arne Slot.

De Rotterdammers eindigden vorig seizoen als vijfde in de Eredivisie, waarna de play-offs werden gewonnen. Dat gebeurde nog onder leiding van Dick Advocaat, die inmiddels heeft plaats gemaakt voor Slot. De oefenmeester kan tegen Drita beschikken over Luis Sinisterra, die met een blessure uitviel in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen, maar op tijd is hersteld. De verwachting is dat Slot grotendeels kiest voor de ploeg die met 2-1 won van de Duitsers. De enige vraag is nog wie in de spits staat: Róbert Bozeník of Naoufal Bannis. 

Als Feyenoord het tweeluik met Drita winnend afsluit, dan wacht het Zwitserse FC Luzern in de derde voorronde. Mochten de Rotterdammers beide voorrondes overleven, dan vormen de play-offs de laatste horde op weg naar de groepsfase van de Conference League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws